Geheim van Veerkracht Fysiotherapie.

Herken je dat? Steeds terugkerende gezondheidsklachten? Continu zeurende rug-, nek-, spier- of hoofdpijn. Druk, spanning, zoveel te doen, vermoeidheid, kort lontje, relatie problemen, zorgen, verdriet en maar blijven piekeren. Dokters, therapeuten, protocollen, pillen. Alsof het niet stopt en niets helpt.  Toch zijn dit niet de veroorzakers van stress! Het is dat wat er in ons lijf gebeurd wat ons stressklachten geeft! Gelukkig kunnen we aan dat laatste iets met Veerkracht Fysiotherapie doen.

Na jarenlange ervaring als fysio-manueel therapeut, o.a. in het Rode Kruis ziekenhuis, heeft Wim Gijzen een deel van de geheimen van vitaliteit en gezond bewegen ontdekt. Emoties, stress en flow reflecteren zich in het hartslag ritme variatie patroon. Fysiotherapie met adem- , aandacht- , beweeg- oefeningen en biofeedback technieken leert je dit zelf te regisseren. Eenmaal geleerd is het van waarde  voor vitaliteit & welzijn voor de rest van je leven. Lees ook onze Flyer Veerkracht Fysiotherapie

Spreekuur op donderdag en vrijdag middag in huisartspraktijk G.J. Vos aan de Laan van Blois 146 te Beverwijk.

Afspraak voor een intake via [email protected] of 06-20692347 of 0251-210800

Vergoeding

Na behandeling ontvang je een nota van mij waarin de juiste codes (behandelcode en diagnosecode) staan om een deel vergoed te krijgen.  Met andere woorden: ik werk op restitutiebasis.
Deze vergoeding verschilt echter per verzekeraar en is ook afhankelijk van je aanvullende verzekering.

Meer weten over de vergoeding van fysiotherapie? klik hier