HeartMath Veerkracht groepstraining:

Een Stress management programma 

Heb je gemerkt dat het meer energie en uithoudingsvermogen vergt om vandaag de dag succesvol te functioneren? Het Veerkracht groepsprogramma is een kwalitatief hoogwaardige training die prestaties en vitaliteit verhogen. Zie hier onze flyer.

Het leert praktische, op onderzoek gebaseerde, technieken om de negatieve impact van stress een halt toe te roepen, zowel mentaal, emotioneel als fysiek. 

Deelnemers leren:

De weg naar meer energie en vitaliteit.

Meer helderheid in denken en slimmere beslissingen te nemen, speciaal onder druk.

Hun communicatie te verbeteren wat leidt tot meer (werk)bevrediging.

De relatie te begrijpen tussen veerkracht en algehele gezondheid, prestaties, en duurzame carrières

Duur

Het programma bestaat uit 3 of 4 dagdelen verdeeld over drie dagen met een tussen periode van 3 en 4 weken om te oefenen. 

Biofeedback materiaal.

Tijdens de training wordt veel geoefend met het emWave computer programma. Het trainingseffect wordt versterkt wanneer de deelnemers in het bezit zijn van de emWave2 of Inner Balance biofeedback apparatuur, waardoor ze thuis in de tussen periode en na afloop van deze training veel kunnen oefenen om de nieuwe vaardigheden te verankeren in neuronale circuits.

Aanmelden

Neem hier contact op voor een in company training op maat of voor informatie en/of inschrijving voor een groepstraining bij ons in Beverwijk of Amsterdam. Bij minimaal 4 deelnemers zullen we een training plannen.