Een Kennismaking sessie.

Een individuele sessie van een uur, waarin je wegwijs wordt gemaakt in de mogelijkheden van de diverse biofeedback apparatuur  en trainingsmogelijkheden. Via internet www.heartmathbenelux.com of via het boek ‘Uw brein als medicijn’ van Prof. D.S. Schreiber lees je meer over de achtergronden van hartcoherentie. In 2016 verscheen een artikel in het magazine Opleiding & Ontwikkeling voor HR professionals over ‘Hartcoherentie – Het geheim van de smid’

Wil jij ook  je eigen hartslagvariatie op het beeldscherm zien. Je kunt je zo oriënteren welk traject het beste past.

Workshops

In samenwerking met trainingsbureau’s geef ik regelmatig Hartcoherentie kennismakings workshops. Voor deelnemers is het verbazingwekkend om direct te zien wat de waarde van subtiele afleiders, emotionele (dys)balans en flow is in je hartritme. En erg stimulerend hoe je daar direct met adem- en aandachtstechnieken zelfregie over kunt hebben.

Lezing

Je kunt mij ook bespreken voor een inspirerende lezing, waarbij dialoog met publiek, bijzondere ervaringen en een plenaire demonstratie over de waarde van hartcoherentie altijd aan bod komen. Samen bedenken we een relevant thema.

Neem  contact op om je wensen af te stemmen op de mogelijkheden.