Bedrijfstraining

De HeartMath methodiek biedt de voordelen van ‘Peak Performance’. Deze innovatieve aanpak heeft zich ruimschoots bewezen bij bedrijven zoals Boeing, Hewlett-Packard, Shell en BP. Wereldwijd zijn er meer dan dertigduizend managers in getraind. In Nederland zijn trainingen verzorgd voor o.a. Unilever, Shell, Philips en de Nederlandse Spoorwegen. Lees meer in onze bedrijven brochure.

Het programma is gebaseerd op jarenlang onderzoek van het HeartMath instituut in samenwerking met neurologen en cardiologen van verschillende universiteiten. Dit heeft geresulteerd in technologie die de fysiologische factoren van stress meetbaar maakt. Door specifieke training m.b.v. het emWave  biofeedback systeem kunnen gezondheid en prestatievermogens sterk verbeterd worden. Dit kan een verlaging van ziektekosten met zich meebrengen, zie Pubmed.

“De fysiologische achtergrond en wetenschappelijke onderbouwing van HeartMath is absoluut solide, reden waarom we aan de gang gegaan zijn met pilot studies bij Shell. Het zien van een zelf veroorzaakte verandering in hun eigen hartritme maakte indruk op de anders zo sceptische ingenieurs.”

Dr. Graham Bridgewood, Chief Medical Officer, Shell International (UK)

Lees meer referenties: