Lezing 19 februari 2019 ‘Ont-stressen met een app’

19 Februari ben je welkom bij (para)medisch centrum Gezond in Zuid in Amsterdam om je te laten inspireren in eigentijdse stress-oplossingen. Stress is inmiddels beroepsziekte nummer 1 in Nederland en verantwoordelijk voor een derde van het werk gerelateerde ziekteverzuim. Gemiddeld verzuimen werknemers maar liefst 7,5 miljoen dagen per jaar ten gevolge van werkstress en dit kost werkgevers twee miljard euro, zo meldt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Kijken we wat ruimer dan alleen de werkenden, dan kampt de helft van de bevolking met lichamelijke, stress gerelateerde klachten. We leven in tijden die het uiterste van onze zenuwen vragen. Versnelling van ons levenstempo is een constante in ons bestaan geworden. De huidige cultuur laat zich het beste kenschetsen als een turbocultuur en we rennen onszelf massaal voorbij.

Deze avond geeft HeartMath trainer Wim Gijzen je inzicht in technieken en tools die de schadelast van deze stress triggers op jouw gezondheid en functioneren een halt kunnen toeroepen.

Aanvang 19.30 uur. Eindtijd 21.00 uur. Adres: Ruysdaelstraat 49A bg. Inschrijven bij de receptie van Gezond in Zuid of via contact. Kosten € 10,- p.p.